Varer fra House Nordic

Vi forhandler møbler og accessories fra danske House Nordic.


House Nordic er et Dansk brand, med et super flot sortiment af møbler, lamper og boligaccessories til både indendørs og udendørs. House Nordic har mere end 20 års erfaring indenfor møbler, og kender derfor til, hvad det er som efterspørges. Møblerne findes i den nordiske stil, og er ment til at skulle give dig en unik og anderledes oplevelse. House Nordic går ikke på kompromis med kvaliteten, men formår alligevel at tilbyde møblerne til attraktive priser.


Du kan let indrette din bolig med møbler og boligaccessories fra House Nordic, og lade de skandinaviske farver forene sig, og skabe en helhed i rummets samlede udtryk. Du finder flotte spiseborde, såvel som sofaborde, kommoder, spisebordsstole og sofaer for blot at nævne en lille del af det samlede sortiment.


Se vores sortiment af møbler og boligaccessories fra Danske House Nordic herunder. Læn dig tilbage og tag et kig, der er noget for enhver smag og indretning.

 • Lausanne barstol i et moderne design, fremstillet med sæde i velour og stel i messinglakeret metal. Barstolen måler 108 cm i højden over ryggen og med siddehøjde på 78 cm. Forventet leveringstid: 2 - 5 arbejdsdage
  499,00 DKK
  799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Nedsat pris
  Eget lager
 • Trieste stol i et smukt udført design, fremstillet i rattanflet og med stel i sortlakeret aluminium. Stolen kommer med hynde i sort polyester. NB. Af hensyn til vind og vejr, anbefales det at hynden ikke udsættes for regn og fugt. Forventet leveringstid: 2 - 5 arbejdsdage
  499,00 DKK
  799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Nedsat pris
  Eget lager