Varer fra Infiniti

INFINITI Design - Italiensk design i nordisk stil


Den italiensk møbelproducent Infiniti Design, står bag flere prisvindende designs af moderne møbler, tilpasset det nordiske og stilrene design. Infiniti står for kreativitet, innovation og designkultur, og alle møblerne fremstilles 100% i Italien. De har 3 specialiserede fabrikker, der hver har deres hovedområde, plast, metal og træ. Infiniti designer og fremstiller primært stole, så som barstole, spisebordsstole, lænestole og loungestole, men gør sig også indenfor sofaborde og spiseborde. Infiniti samarbejder med flere velkendte møbeldesignere fra hele verden, herunder også danske møbeldesignere.


Noget af det, som gør møblerne fra Infiniti specielle, er deres designs som forenes med en høj kvalitet, uden at møblerne bliver for dyre. Alt forarbejdes på bedst mulige måde, og intet overlades til tilfældighederne - altså, du køber er møbel, der vil holde i mange år frem.


Møblerne findes i mange forskellige mønstre, farver og designs og kan ofte tilpasses den individuelle kundes ønske om møblet udseende. Hos Lepong.dk viser vi et udsnit af de tilbudte modeller og farver, og skulle du ønske møblet i en anden farve, så kontakt os endelig, og vi kigger sammen på mulighederne. Find vores aktuelle sortiment af møbler fra italienske Infiniti Design herunder.