Vi har følgende produkter fra mærket Vipack Møbler

Vipack Møbler

Vipack Møbler er en belgisk møbelproducent, der producerer flotte og funktionelle børne- og ungdomsmøbler i et nordeuropæisk design. Vipack følger udviklingen og de nyeste trends hvad angår designs, funktion og farver og slår disse områder sammen, til at fremstille møbler i en høj kvalitet af FSC certificerede materialer.

Vipack er især kendt for deres sortiment af børnesenge og juniorsenge, og her finder du et bredt udvalg som matcher netop din eller dit barns smag. Du finder blandt andet højsenge, køjesenge eller almindelige enkeltsenge. Hos Vipack fokuserer de på at skabe en helhed, og du finder derfor også matchende skriveborde, skabe og pusleborde med videre, således der kan trækkes en rød tråd, når du indretter med møbler til børneværelset.

Se sortimentet af børnemøbler og ungdomsmøbler fra Vipack herunder, og skulle du have et møbel i tankerne, som du ikke finder herunder, så endelig kontakt os.

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.