Varer fra Venture Design

Venture Design - Møbler i Skandinavisk design


Svenske Venture Design har eksisteret siden 2014 og har hurtigt vokset sig til en af Sveriges største møbelimportører. Venture Design leverer møbler i lækker kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Stilen er Skandinavisk og byder på alt lige fra kontinentalsenge og sofaer, til spiseborde og lænestole samt havemøbler med mere - alt i alt et bredt sortiment af indretning af både bolig og have.


Lige meget hvad du søger af møbler til både inde og ude, så har Venture Design sikkert noget, det passer lige ind hos dig. Se vores sortiment af møbler fra Venture Design herunder!

 • Bianca rundt spisebord fremstillet i et moderne design af valnøddefarvet MDF. Spisebordet måler 74 cm i højden og 110 cm i diameter. Frihøjde under bordplade er 70 cm. Forventet leveringstid: Tillad op til 3 uger (Kontakt os eventuelt for aktuel leveringstid)
  4 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Bianca spisebord fremstillet i et moderne design af sort- og valnøddefarvet MDF. Spisebordet måler 75 cm i højden og 200 x 90 cm i bredde og dybde. Frihøjde under bordplade er 70 cm. Forventet leveringstid: Tillad op til 3 uger (Kontakt os eventuelt for aktuel leveringstid)
  6 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Bianca rundt spisebord fremstillet i et moderne design af sortlakeret MDF. Spisebordet måler 74 cm i højden og 110 cm i diameter. Frihøjde under bordplade er 70 cm. Forventet leveringstid: Tillad op til 3 uger (Kontakt os eventuelt for aktuel leveringstid)
  4 599,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Bianca spisebord fremstillet i et moderne design af sortlakeret MDF. Spisebordet måler 75 cm i højden og 200 x 90 cm i bredde og dybde. Frihøjde under bordplade er 70 cm. Forventet leveringstid: Tillad op til 3 uger (Kontakt os eventuelt for aktuel leveringstid)
  6 099,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager