LC3XL bordmonteret håndvask 100 x 37...
LC3XL bordmonteret håndvask 100 x 37...
LC3XL bordmonteret håndvask 100 x 37...

LC3XL bordmonteret håndvask 100 x 37 cm solid surface - Mat hvid

Bordmonteret håndvask fra Spanske ICÓNICO, udført i et design fremstillet i det solide materiale "Solid Surface", der ikke alene giver badeværelset et stilrent design, men samtidig er lækkert at røre ved. Håndvasken måler 12 cm i højden og 100 x 37 cm i bredde og dybde (ydermål). Leveres med bundventil.

Forventet leveringstid: 4 - 6 uger

LC3XL + V64SS Matt white
Fjernlager
12.999,00 kr.
Inkl. moms

Delbetaling
1.300 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.300 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 

Bordmonteret håndvask fra Spanske ICÓNICO, udført i et design fremstillet i det solide materiale "Solid Surface", der ikke alene giver badeværelset et stilrent design, men samtidig er lækkert at røre ved. Håndvasken måler 12 cm i højden og 100 x 37 cm i bredde og dybde (ydermål). Leveres med bundventil.

Produktdetaljer:

• Materiale: Solid Surface
• Farve: Mat hvid
• Uden overløbshul
• Bundventil med pop-up medfølger
• Fremstillet i EU

Mål:

• Højde: 12 cm
• Bredde: 100 cm
• Dybde: 37 cm
• Vægt: 13 kg

Montage og leveringsomfang:

• Leveringsstand: Sikkert og praktisk pakket
• Leveres delvist samlet
• Antal kolli: 1

Forventet leveringstid: 4 - 6 uger

Denne vare sendes direkte fra: Eget lager/Fjernlager

Varen leveres med: Fragtmand (kantstenslevering)

Se vores flotte udvalg af Håndvaske

Solid Surface specifikationer:

Her har vi angivet, hvad du opnår af fordele ved, og af specifikationer på Solid Surface produkterne.

Solid Surface håndvaske og badekar er vidt udbredte på markedet indenfor badeværelser, men Solid Surface badekar og håndvaske er ikke at måle med flest andre.

Tekniske specifikationer:

Solid Surface er et kompositmateriale, fremstillet af et mix af Aluminium Trihydrat (naturligt mineral trukket ud af bauxit) som en primær del af fremstillingen. Dertil Polymer/Polyester resin, pigmenter samt en hærder. Der er anvendt inaktive og ikke giftige materialer til fremstillingen.

Fremstillingsprocedure:

Støbning:

Kompositmaterialet bliver indført i støbeforme af forskellige størrelser og designs, hvor materialet forbinder og størkner. Ved denne produktionsform opnås ét komplet stykke uden skæringer og sammensætninger - det kan også kaldes et "sømløst" design.

Fabrikation:

Det størknede materiale bliver efterfølgende skåret op, og delene bliver efterfølgende limet sammen. Til svejsninger eller limninger anvendes altid det samme kompositmateriale, hvorfor det færdige produkt får virkningen af et enkelt stykke = Sømløst!

Den sidste finish/Færdiggørelsen:

Den sidste del af processen består i at materialet bliver pudset af med et specielt sandpapir, indtil det får en glat, fløjlsagtig mat overflade der er meget behagelig og lækker at røre ved.

Tekniske egenskaber og væsentligste fordele:

- Homogent og kompakt materiale

- Slagfast og holdbart design

- Ikke-porøst (100 % ikke-absorberende)

- Høj grad af UV-modstand (Ingen misfarvning)

- Flammehæmmende

- Hygiejnisk (med fraværet af perceptive samlinger, undgås aflejring af bakterier og snavs)

- Let at rengøre og vedligeholde

Rengøring og vedligeholdelse:

Solid Surface produkter kræver minimal vedligeholdelse.

Til den daglige rengøring skal du tørre vasken/badekaret af med en blød våd klud/svamp for at fjerne snavs på overfladen som eksempelvis tandpasta rester og deslige.

Ved lidt sværere mærker/pletter, er det tilstrækkeligt at rengøre overfladen med et slibende rengøringsmiddel (bredt tilgængeligt på markedet), og skyl så godt efter.

Det anbefales ikke at bruge olie/petroliumsbaserede produkter til rengøringen (eksempelvis acetone, fortynder eller andre opløsningsmidler) da de kan beskadige overfladen.

Bemærk: Personlige hygiejneprodukter og kosmetik beskadiger ikke overfladen.

Brug af produkterne:

Takket være de tekniske egenskaber er det et meget innovativt og alsidigt materiale, der er ideelt til brug i både private og kommercielle sektorer. Minimal vedligeholdelse og let at udbedre eventuelle skader.

ICÓNICO er et vigtigt Spansk brand der designer produkter og arkitektoniske elementer til badeværelse og køkken. ICÓNICO tilbyder et spændende sortiment af armaturer til køkken og bad, samt fritstående badekar og håndvaske i lækre designs og flotte farver. Dertil også toiletter, afløb og stikkontakter med mere. Sortimentet udvælges og designes med 2 hovedkriterier: kvalitet og design. Disse kriterier er ikke til kompromis - det skal være det bedste. Der lægges fokus på at der skabes en balance mellem den æstetiske, formelle og funktionelle sammenhæng i alle deres produkter. Disse udvælgelseskriterier giver dem mulighed for at tilbyde en produktportefølje af høj kvalitet, tilgængeligt i forskellig finish og materialer for at lette udvælgelsesprocessen for kunderne, uanset det er private eller til projekter.

Ingen anmeldelser
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.