Shop online med Lepong.dk og ViaBill
Delbetaling i op til 24 måneder rente- og gebyrfrit

Som privatkunde hos Lepong.dk har du nu mulighed for at shoppe online og betale dit køb i små bidder, også kaldet delbetaling. Dette tilbyder vi i samarbejde med danske ViaBill, hvor du rente- og gebyrfrit selv kan vælge hvornår du vil betale. Rente og gebyrfrit gælder kun ved køb under kr. 2.000. For køb over kr. 2.000 og op til kr. 20.000 pålægges renter og gebyrer.

Fordele ved delbetaling med ViaBill for køb under kr. 2.000:

- Ingen omkostninger, ingen renter eller gebyrer
- ÅOP er 0 % (ÅOP = Årlig omkostning i procent)
- Du vælger selv hvad du vil betale pr. måned, dog minimum 1/24 af det beløb du har købt for
- Vælg selv hvornår du vil indfri restbetalingen, dog inden 24 måneder

Bemærk venligst, at du maksimalt kan shoppe for kr. 2.000 hvis du ønsker at benytte ViaBill rente og gebyrfri betaling. Vi tilbyder også delbetaling på køb mellem kr. 2.000 og kr. 20.000, her pålægges dog renter og gebyrer.

Sådan betaler du med ViaBill:

1. Find varen du ønsker at købe og læg den i kurven
2. Udfyld dine oplysninger i indkøbskurven og accepter handelsbetingelserne
3. Vælg betaling med betalingskort under betalingsmetoder
4. Vælg herefter ViaBill til at betale gennem

Herefter udfylder du dit navn, email, mobilnummer samt dit cpr-nummer (oplyses ikke til andre end ViaBill). Næste billede tillader dig at vælge hvilket betalingskort, du ønsker at afdragene skal trækkes fra fremover - her indtaster du dit kortnummer m.v.

Bemærk, du kan til enhver tid vælge at indfri aftalen. Din returret gælder selvfølgelig også stadig, selvom du betaler gennem ViaBill.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan betale hver måned?
For at bibeholde rente- og gebyrerne på kr. 0 er det afgørende at du som minimum betaler dit mindstebeløb hver måned, altså det beløb som du jf. dit køb får oplyst at skulle betale. Dette gælder også uanset du har indbetalt et højere beløb end krævet, måneden forinden og du har altså dermed ikke mulighed for at springe et afdrag over. Betales der for sent, vil ViaBill selv trække betalingen fra din konto og du bliver pålagt et gebyr på 39 kr.

Skulle du have spørgsmål til din allerede indgåede aftale med ViaBill, bedes du kontakte ViaBill direkte, da Lepong.dk ikke er ansvarlig for aftalens indgåelse.

Du kan kontakte ViaBill på support@viabill.com.

Læs mere omkring ViaBill her: https://app.ibill.dk/psp/web/pub/debtor/terms

Har du spørgsmål til en ordre over kr. 2.000, som du har betalt via delbetaling, bedes du kontakte SparXpres’ “Servicetelefon” på tlf. 9616 1300. Lepong.dk og ViaBill har intet med lånet at gøre, og kan desværre ikke svare på spørgsmål til lånet alene.

Delbetaling Viabill

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.