• -500,00 kr.
Philips myLiving Væglampe - Stål/Sort
Philips myLiving Væglampe - Stål/Sort
Philips myLiving Væglampe - Stål/Sort

Philips myLiving Væglampe - Stål/Sort

Smuk væglampe i rustfri stål og med sort stofskærm fra Philips myLiving serien. En væglampe der passer til både soveværelse og stue, men som også kan bruges i entre og kontor. Moderne og stilrent design og til en attraktiv pris..
Forventet leveringstid: 2 - 5 arbejdsdage

PHI40
Eget lager
499,00 kr. 999,00 kr. -500,00 kr.
Inkl. moms
Time left

 

Smuk væglampe i rustfri stål og med sort stofskærm fra Philips myLiving serien. En væglampe der passer til både soveværelse og stue, men som også kan bruges i entre og kontor. Moderne og stilrent design og til en attraktiv pris.

Teknisk information:

• Farve: Stål/Sort
• Materiale: Metal/stof
• Højde: 17,7 cm
• Længde: 30 cm
• Bredde: 46,4 cm
• Vægt: 2,4 kg
• Lyskilde: 3 x E14, Max 28W 230V (inkl.)
• IP Grad: IP20

Om producenten:

Hos Lepong.dk finder du lamper og belysning fra Philips, som producerer lamper og belysning i topkvalitet og til attraktive priser. Philips lamper designes og fremstilles i et innovativt og spændende design, og ud fra den nyeste teknologi, således de skaber et flot, anderledes og spændende udtryk i boligen. Særligt er Philips begyndt at fokusere på LED teknologien, hvilket betyder at langt de fleste af deres lamper er fremstillet med LED pærer, som ovenikøbet har utrolig lange levetider - flere helt op til 20 års levetid. Philips designer stortset alt indenfor lamper og belysning, så hos Lepong.dk finder du både indendørsbelysning og udendørsbelysning, så som loftlamper og pendler, væglamper og gulvlamper samt havelamper og spots med videre.

Om væglamper:

Hos Lepong.dk arbejder vi løbende på at udvide vores sortiment for dermed at kunne tilbyde vores kunder et flot og veludvalgt sortiment af væglamper. Vi har væglamper fremstillet i både glas, stof, porcelæn, stål og andre spændende materialer - nogle mere nytænkende end andre. Fælles for dem alle er, at der er lagt fokus på anvendelighed, funktionalitet og lækkert design. Vi har kort sagt noget for enhver smag og pengepung. Find den væglampe der passer til netop dig og det rum, som du forestiller dig at lampen skal være i.

Forventet leveringstid: 2 - 5 arbejdsdage

Denne vare sendes direkte fra: Eget lager

Varen leveres med fragtfirmaet: Post Danmark

Se vores flotte udvalg af Væglamper

Selected by Lepong er en sammensætning af spændende møbler og lamper til både indendørs og udendørs brug. Kollektionen består af både sofaer, lænestole, spisebordsstole og spiseborde med mere, og er i en lækker kvalitet. Møblerne fra Selected by Lepong er fremstillet i et solidt design, hvor der er taget højde for detaljerne og komforten. Du finder møbler i et industrielt, rustikt samt moderne design, som vil passe ind i de fleste hjem.

Ingen anmeldelser
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.