Bolig  2508 varer

Kategorien for bolig, er vores største hovedkategori. Herunder finder du et stort sortiment blandt alle vores underkategorier, som blandt andet byder på produkter indenfor møbler, belysning, bolig accessories og badeværelsesmøbler med flere. Alle produkterne er i lækkert design og fra kendte eller mindre kendte varemærker. Et væld af spændende p...

Kategorien for bolig, er vores største hovedkategori. Herunder finder du et stort sortiment blandt alle vores underkategorier, som blandt andet byder på produkter indenfor møbler, belysning, bolig accessories og badeværelsesmøbler med flere. Alle produkterne er i lækkert design og fra kendte eller mindre kendte varemærker. Et væld af spændende produkter til bolig og fritid. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment til boligen.

Mere

Underkategorier

 • Møbler
  Her finder du vores spændende sortiment af møbler til stuen, køkkenet, badeværelset,...
 • Belysning & Lamper
  Her finder du vores spændende sortiment af belysning og lamper til boligen. Vores sortiment...
 • Vægure
  Her finder du vores sortiment af vægure til alle rum i boligen. Vores vægure kommer fra kendte og...
 • Badeværelsesmøbler
  At vælge baderumsmøbler kan være en svær proces, da pladsen ofte er trang og mange...
 • Køkkenelementer
  At vælge køkkenelementer kan være en større proces, da pladsen ofte kan være trang og mange...
 • Tæpper
  Mange elsker at indrette sig med tæpper i boligen, enten væg til væg eller som løse tæpper under...
 • Bolig accessories
  Her finder du vores sammensatte sortiment af udstyr og accessories til boligindretningen. Vi har...
 • Antikke møbler og...
  Her finder du et udvalgt sortiment af møbler, lamper og accessories i et antikt look. Vi gør...
 • Kunstige planter &...
  Her finder du et udvalgt sortiment af kunstige planter og blomster, der kan være med til at sætte...
 • Børne gyngestol med puf i polyester - Blå/Hvid Nyhed

  Gyngestol med puf til børneværelset, udført i et smukt stribet design af blå og hvid polyester. Stolen og puffen er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  2 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Børne gyngestol med puf i polyester - Pink/Hvid Nyhed

  Gyngestol med puf til børneværelset, udført i et smukt stribet design af pink og hvid polyester. Stolen og puffen er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  2 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Næsehorns stol til børneværelset B110 cm - Rødbrun Nyhed

  Stol til børneværelset, udført i et smukt design som et næsehorn, i et plysset rødbrunt design. Næsehornet måler 110 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Flodhest stol til børneværelset B112 cm - Blå Nyhed

  Stol til børneværelset, udført i et smukt design som en flodhest, i et plysset blåt design. Elefanten måler 112 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Elefant stol til børneværelset B115 cm - Grå Nyhed

  Stol til børneværelset, udført i et smukt design som en elefant, i et plysset gråt design. Elefanten måler 115 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Giraf stol til børneværelset H122 cm - Gul Nyhed

  Stol til børneværelset, udført i et smukt design som en giraf, i et plysset gult design. Giraffen måler 122 cm i højden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Bedstefar lænestol i tekstil og egetræ B68 cm - Grå Nyhed

  Bedstefar lænestol udført i et flot design af gråt tekstil og med ben i valnødetræ. Stolen måler 68 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum og fjedre. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Bedstefar lænestol i tekstil og valnøddetræ B68 cm - Taupe Nyhed

  Bedstefar lænestol udført i et flot design af taupe farvet tekstil og med ben i valnødetræ. Stolen måler 68 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum og fjedre. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Midnatsblå Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af midnatsblåt velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Grøn Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af grønt velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Grå Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af gråt velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Sort Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af sort velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Orange Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af orange velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B95 cm - Pink Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af pink velour og med ben i sortlakeret birketræ. Stolen måler 95 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Stolens forreste 2 ben er monteret med hjul. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i viskose og birketræ B63 cm - Beige/Natur Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af beige viskose og med stel i lakeret birketræ. Stolen måler 63 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i viskose og birketræ B63 cm - Grå/Natur Nyhed

  Lænestol udført i et flot design af grå viskose og med stel i lakeret birketræ. Stolen måler 63 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Barstol i PU læder H98 cm - Brun/Sort Nyhed

  Barstol udført i et rustikt ranch design, fremstillet med sæde i brunt pu-læder. Barstolen måler 98 cm i højden over ryggen med siddehøjde på 66 cm. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  3 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Barstol i tekstil og PU læder H98 cm - Beige/Sort Nyhed

  Barstol udført i et rustikt ranch design, fremstillet med sæde i beige tekstil med bagbeklædning i brun pu-læder. Barstolen måler 98 cm i højden over ryggen med siddehøjde på 66 cm. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  3 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Barstol i PU læder 97 - 107 cm - Vintage askegrå Nyhed

  Barstol udført i et moderne design, fremstillet med sæde i vintage askegrå pu-læder, og stel i sortlakeret metal. Barstolen måler 97 - 107 cm i højden over ryggen med siddehøjde på 67 - 77 cm. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  1 699,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Sofabænk i viskose og birketræ B113 cm - Beige/Natur Nyhed

  Sofabænk udført i et flot design af beige viskose og med stel i lakeret birketræ. Bænken måler 113 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  7 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Sofabænk i viskose og birketræ B113 cm - Grå/Natur Nyhed

  Sofabænk udført i et flot design af grå viskose og med stel i lakeret birketræ. Bænken måler 113 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  7 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne 3-personers sofa i velour B225 cm - Deep blue Nyhed

  Moderne 3-personers sofa udført i et flot design af dyb blå velour og ben i guldlakeret metal. Sofaen måler 225 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum med fjedre. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  21 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Sofabænk udført i et flot design af hvid plys og med ben i antik guldlakeret metal. Bænken måler 120 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Daybed sofa i velour B130 cm - Pink Nyhed

  Moderne daybed sofa udført i et flot design af pink velour og ben i antik guldlakeret metal. Daybed sofaen måler 130 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Daybed sofa i velour B130 cm - Grå Nyhed

  Moderne daybed sofa udført i et flot design af grå velour og ben i antik guldlakeret metal. Daybed sofaen måler 130 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  6 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Sofabord med marmor 130 x 70 cm - Guld/Hvid Nyhed

  Sofabord i et moderne design, fremstillet med stel i guldlakeret stål og bordplade i hvid marmor. Sofabordet måler 43 cm i højden, 130 cm i bredde og 70 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Ovalt sofabord med marmor 120 x 65 cm - Guld/Hvid Nyhed

  Sofabord i et moderne design, fremstillet med stel i guldlakeret stål og bordplade i hvid marmor. Sofabordet måler 46 cm i højden, 120 cm i bredde og 65 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  6 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt sofabord i metal og fyrretræ 110 x 55 cm Nyhed

  Sofabord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i fyrretræ og stel i sortlakeret metal. Bordet måler 45 cm i højden og 110 x 55 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt sofabord i metal og fyrretræ 85 x 85 cm Nyhed

  Sofabord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i fyrretræ og stel i sortlakeret metal. Bordet måler 45 cm i højden og 85 x 85 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt sofabord i polyresin og træ 86 x 62 cm Nyhed

  Sofabord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i træ og bund i polyresin. Bordet måler 39 cm i højden og 86 x 62 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  5 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne sofabord med glasplade 130 x 65 cm - Rødguld/Mørk Nyhed

  Sofabord i et moderne design, fremstillet med stel i rødguld lakeret metal og bordplade i sortnet glas. Sofabordet måler 40 cm i højden, 130 cm i bredde og 65 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt sofabord i betonlook og træ 120 x 70 cm Nyhed

  Sofabord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i betonlook (bejset træ) og med stel i fyrretræ. Bordet måler 47 cm i højden og 120 x 70 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Spisebord i egetræ 220 x 100 cm - Sort Nyhed

  Spisebord i et moderne design, fremstillet i sortlakeret egetræ. Der bør ikke anvendes skarpe rengøringsmidler til rengøring af bordet. Spisebordet måler 220 x 100 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  15 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Ovalt spisebord i valnøddetræ og metal 219 x 104 cm Nyhed

  Spisebord i et smukt design, fremstillet i valnøddetræ og med stel i sortlakeret metal. Spisebordet måler 219 x 104 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  17 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt spisebord i betonlook og træ 180 x 80 cm Nyhed

  Spisebord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i betonlook (bejset træ) og med stel i fyrretræ. Bordet måler 78 cm i højden og 180 x 80 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  9 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne konsolbord med glasplade B130 cm - Rødguld/Mørk Nyhed

  Konsolbord i et moderne design, fremstillet med stel i rødguld lakeret metal og bordplade i sortnet glas. Konsolbordet måler 75 cm i højden, 130 cm i bredde og 40 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt konsolbord i betonlook og træ B120 cm Nyhed

  Konsolbord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i betonlook (bejset træ) og med stel i fyrretræ. Bordet måler 73 cm i højden og 120 x 50 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt konsolbord med opbevaring i metal og træ B91 cm Nyhed

  Konsolbord i et rustikt design med mulighed for opbevaring i kabinettet. Konsolbordet er fremstillet i metal og træ. Bordet måler 76 cm i højden og 91 x 40 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt konsolbord i metal og træ B149 cm Nyhed

  Konsolbord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i metal og med stel i træ. Bordet måler 91 cm i højden og 149 x 42 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne konsolbord i mosaik og metal B110 cm Nyhed

  Konsolbord i et moderne design, fremstillet med bordplade i mosaik og med stel i sortlakeret metal. Bordet måler 77 cm i højden og 110 x 38 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne konsolbord i marmor og metal B140 cm - Rødguld/Hvid Nyhed

  Konsolbord i et moderne design, fremstillet med bordplade i hvid marmor og med stel i rødguld lakeret metal. Bordet måler 80 cm i højden og 140 x 47 cm i bredde og dybde. Et sandt prydstykke i hjemmet. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  17 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne sofabord i marmor og metal 140 x 70 cm - Rødguld/Hvid Nyhed

  Sofabord i et moderne design, fremstillet med bordplade i hvid marmor og med stel i rødguld lakeret metal. Bordet måler 46 cm i højden og 140 x 70 cm i længde og bredde. Et sandt prydstykke i hjemmet. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  15 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne sofabord med marmor 120 x 60 cm - Rødguld/Sort Nyhed

  Sofabord i et moderne design, fremstillet med stel i rødguld lakeret metal og bordplade i sort marmor. Sofabordet måler 45 cm i højden, 120 cm i bredde og 60 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Spisebord i valnød, læder og messing 180 x 90 cm Nyhed

  Spisebord i et smukt design, fremstillet i valnøddetræ med underbeklædning af ægte læder på bordpladen. Bordet har detaljer i messing som er med til at give bordet et sidste finish. Bordet måler 180 x 90 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  19 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne spisebord i marmor og metal 200 x 100 cm - Rødguld/Hvid Nyhed

  Spisebord i et moderne design, fremstillet med bordplade i hvid marmor og med stel i rødguld lakeret metal. Bordet måler 76 cm i højden og 200 x 100 cm i længde og bredde. Et sandt prydstykke i hjemmet. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  29 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Rustikt spisebord i elmetræ og jern 220 x 100 cm Nyhed

  Spisebord i et rustikt design, fremstillet med bordplade i elmetræ og med stel i sortlakeret jern. Bordet måler 76 cm i højden og 220 x 100 cm i længde og bredde. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  17 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Industrielt konsolbord i fyrretræ og metal B180 cm Nyhed

  Konsolbord i et industrielt design, fremstillet med stel i sortlakeret metal og topplade i fyrretræ. Konsolbordet måler 80 cm i højden, 180 cm i bredden og 50 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  4 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Industrielt konsolbord i elmetræ og metal B225 cm Nyhed

  Konsolbord i et industrielt design, fremstillet med stel i sortlakeret metal og kabinet i elmetræ. Konsolbordet måler 89 cm i højden, 225 cm i bredden og 49 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  19 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Sofabord i valnød, marmor og messing Ø75 cm Nyhed

  Sofabord i et smukt design, udformet i valnøddetræ og marmor, og med detaljer i messing. Bordet måler 75 cm i diameter og har en højde på 40 cm. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  8 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Kuffert sofabord med skuffer 125 x 65 cm Nyhed

  Sofabord i et smukt design, udformet som en kuffert med 2 skuffer. Kufferten kan ikke åbnes i toppen. Bordet er fremstillet i kanvas, økologisk mangotræ og detaljer i læder. Bordet måler 125 x 65 cm. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  10 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne konsolbord med marmor B120 cm - Rødguld/Hvid Nyhed

  Konsolbord i et moderne design, fremstillet med stel i rødguld lakeret metal og bordplade i hvid marmor. Konsolbordet måler 76 cm i højden, 120 cm i bredde og 35 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Sandstens håndvask H14 x Ø42 cm Nyhed

  Håndvask i et moderne design, fremstillet i sandsten. En smuk håndvask i et spændende design, som vil skabe varme på badeværelset. Til vasken anvendes tilbehør efter EU standard. Bemærk venligst, at bundventil medfølger ikke. Forventet leveringstid: 2 - 6 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Konsolbord i valnød, læder og messing B140 cm Nyhed

  Konsolbord i et smukt design, fremstillet med stel i valnøddetræ med underbeklædning på bordpladen, i ægte læder. Bordet har detaljer i messing, som er med til at give konsolbordet et sidste finish. Bordet måler 140 cm i bredden, 75 cm i højden og 45 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  14 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Moderne konsolbord med agat sten B126 cm Nyhed

  Konsolbord i et moderne design, fremstillet med bordplade i agat sten og stel i guldlakeret metal. Konsolbordet måler 69 cm i højden, 126 cm i bredde og 39 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  12 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Dekorativt konsolbord i MDF B120 cm Nyhed

  Konsolbord i et dekorativt design, fremstillet i mdf med et antikt look. Konsolbordet måler 93 cm i højden, 120 cm i bredde og 38 cm i dybden. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Konsolbord i et industrielt design, fremstillet i rustfrit stål. Konsolbordet måler 78 cm i højden, 110 cm i bredde og 38 cm i dybden. Bordet kan have små ujævnheder. Forventet leveringstid: 2 - 8 uger, kontakt os gerne for nærmere info
  3 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Romantisk lysekrone i glas H175 cm x Ø65 cm Nyhed

  Romantisk lysekrone i et design fremstillet med rør i glas, der er med til at give lampen et særligt præg. Lysekronen har en totalhøjde på 175 cm fra loftet og måler 65 cm i diameter. Lampen benytter 7 x E14, max. 25W hver (Ekskl.). Kan med fordel benyttes sammen med LED lyskilder.Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger
  11 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Romantisk lysekrone i glas H200 cm x Ø55 cm Nyhed

  Romantisk lysekrone i et design fremstillet med rør i glas, der er med til at give lampen et særligt præg. Lysekronen har en totalhøjde på 200 cm fra loftet og måler 55 cm i diameter. Lampen benytter 13 x E14, max. 25W hver (Ekskl.). Kan med fordel benyttes sammen med LED lyskilder.Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger
  10 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Moderne lænestol udført i et flot design af natur farvet polyester. Lænestolen måler 94 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  3 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Lænestol i velour B94 cm - Oliven Nyhed

  Moderne lænestol udført i et flot design af oliven farvet velour. Lænestolen måler 94 cm i bredden og er polstret med højkvalitets skum. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
  3 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager