Kontorstole  Der er 1 produkt.

Her finder du vores sortiment af kontorstole i flotte designs og til attraktive priser. Vi forhandler kontorstole fra både velkendte såvel som fra mindre kendte producenter - fælles for dem alle er, at de er CE godkendte og fremstiller kontorstole i solid og holdbar kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og sikrer derigennem at ...

Her finder du vores sortiment af kontorstole i flotte designs og til attraktive priser. Vi forhandler kontorstole fra både velkendte såvel som fra mindre kendte producenter - fælles for dem alle er, at de er CE godkendte og fremstiller kontorstole i solid og holdbar kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og sikrer derigennem at kvaliteten og servicen er i top. Find din næste kontorstol hos Lepong - vi har et stort udvalg som du finder herunder.

Mere
  • Kontorstol i et design fremstillet med sæde i vintage sort pu-læder og stel i metal og plast. Stolen måler 77 - 83 cm i højden og 59,5 x 53,5 cm i bredde og dybde. Siddehøjden er 44 - 50 cm, siddedybde 40 og siddebredde 59 cm. Forventet leveringstid: Tillad 2 - 8 uger (Kontakt os gerne for aktuel leveringstid)
    1 599,00 DKK

    0 Anmeldelse(r)
    Fjernlager