Om Lepong.dk - Online shop med møbler, lamper og bolig accessories

Da vi startede Lepong.dk var det med ønske om, at kunne tilbyde de danske forbrugere, produkter som normalt ikke findes på det danske marked. Her har vi blandt andet specialiseret os i at finde leverandører i Europa, som kan være med til at give jer et lækkert udvalg af møbler, belysning, køkkenelektronik, ude- og indelegetøj og dekoration til hjemmet. For at kunne give jer produkter til lavere priser, sendes de fleste af produkterne direkte fra leverandørerne og ud til kunderne.

Alle vores leverandører er nøje udvalgt for deres produkter af særlig kvalitet, der skal være med til at give jer den bedste oplevelse med jeres nye produkt. Nogle produkter tages dog en tur omkring vores hovedkontor da disse leverandører ikke sender direkte. Dette giver samtidig os mulighed for, at tjekke varens stand inden den bliver videresendt, samt sikre at den er forsvarligt pakket, inden du som kunde modtager den. Det er en del af den gode service, som vi altid bestræber os på at give dig. For os er det vigtigt at du som kunde, altid har en god oplevelse med Lepong.dk.

Grundstenene til Lepong.dk har været lagt i mange år, men blev først officielt lanceret i august 2013. Inden da drev vi Blogtrend.dk, som også er virksomheden bag Lepong.dk. Blogtrend.dk er et interessant site der giver forbrugerne mulighed for, at finde lækre ind- og udenlandske sites omkring og med online handel. Vi har gennem begge virksomheder altid haft stort fokus på at prise kvaliteten frem for kvantiteten, og det er denne ånd der driver os.

Kontakt Os

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, leveringen eller til webshoppen, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail@lepong.dk eller på telefon (+45) 21 64 04 58. Vi kan i tidsrummet 14 - 18 på hverdage også træffes via vores online chat, som du finder nederst i højre hjørne.

Du har også mulighed for at kontakte os på en af de sociale medier eller læse vores kunders anmeldelser på    

- Trustpilot

- Instagram

- Linkedin

- Facebook

- Pinterest (Administreres dog via Blogtrend, som står bag Lepong.dk)

Kontakt informationer:

Mail: mail@lepong.dk
Tlf.: +45 21 64 04 58
Åbningstid på telefonen: 14 - 18 alle hverdage


Adresse:

Lepong.dk
c/o Blogtrend.dk
Fyrrebakken 21
DK-9530 Støvring

Firma informationer:

CVR nr: DK31696054
Bank: Danske Bank