Indretning af Restaurant og Café

Er du igang med at starte en restaurant eller café, eller er det hele bare blevet en smule kedeligt at se på, så er du kommet det helt rette sted hen. Hos Lepong.dk tilbyder vi et bredt sortiment indenfor indretning med møbler og belysning til både restaurant og cafe, til både inde såvel som udendørs brug.

Vi har adgang til et meget større sortiment end det du finder her på shoppen. Dette både indenfor møbler og belysning, men også indretningsdetaljer, vægdekoration, julepynt og andre måske lettere anderledes decor. Send os din forespørgsel med detaljer om, hvilken stil du søger indenfor, samt om der er specifikke produkter du ønsker: TEST OS OG SE HVAD VI KAN :-)

Indretning restaurant

Indretning restaurant cafe

Alle priser du ser på Lepong.dk er inklusiv dansk moms (DKK).

Hos Lepong.dk vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker, præferencer, krav og drømme til indretningen. Dette har vi mulighed for gennem vores stærke samarbejde med vores leverandører fra både ind- og udland. Vi er ikke en lagerførende virksomhed, og kan derfor ikke garantere, at netop det møbel eller den lampe du har fundet, vil kunne skaffes i det ønskede antal - vi vil dog forsøge efter bedste evne, at imødekomme dit ønske.

Vi har gennem flere af vores leverandører af polstermøbler, også mulighed for at specialfremstille efter ønske og krav fra dig. Dette berør sig som regel til sofaer, puffer, spisebordsstole, barstole, lænestole, konsolborde, sofaborde og spiseborde.

Vi kan samtidig også være behjælpelige med service, bestik, køkkenudstyr, glas og andre spændende brugsting til virksomheden. Minimumskøb herfor vil dog udgøre minimum kr. 25.000,00 ekskl. moms. Kontakt os gerne for mere information omkring disse produkter - kr. 25.000,00 vil strække langt.

Vi ved, at inventar der bruges professionelt til restauranter, cafeer og natklubber skal kunne holde til noget. Af denne grund, arbejder vi kun sammen med nogle af de bedste leverandører, hvor vi ved, at vi kan stå 100 % inde for kvaliteten.

Vi har hos Lepong.dk desværre ikke ekspertisen til at indrette restauranten eller cafeen, men vi kender flere indretningsarkitekter og specialister, som vi gerne henviser til et samarbejde med. Vi er stærke på produkterne, men skitser over indretningen tør vi ikke begive os ud i.

På Lepong.dk finder du et bredt og stadigt voksende sortiment indenfor indretning til både privat såvel som til erhverv. Vi tilbyder møbler som spiseborde, sofaborde, caféborde, spisebordsstole, caféstole, vitrineskabe og bardiske med mere, blot for at nævne nogle af vores møbler. Vi har også adgang til et større sortiment som endnu ikke findes på Lepong.dk, så skulle netop det du søger, ikke være blandt vores eksisterende udvalg, så tøv ikke med at kontakte os - vi har leverandørerne og ekspertisen til at finde netop det du drømmer om.

Bemærk venligst, at der på mange af vores produkter, særligt ved volumen ordrer, er en længere leveringstid. Du kan altid få oplyst den forventede leveringstid ved at kontakte os.

Betaling vil være 50 % af ordrebeløbet forud, og restbetalingen 8 dage netto, efter modtagelse af varerne. Forfalder restbeløbet ikke inden den anførte rettidige betalingsdato, vil betalingen overgå til inkasso. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål hertil, eller drømmer om en anden løsning.

Vi forbeholder os retten til at kræve forudbetaling for ordren ved nye kunder.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail eller på telefon. Vores kontaktoplysninger finder du herunder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opfylde drømmen.

Med ønske om en super dag,

Allan Hansen
Indehaver

Juridisk navn: Blogtrend.dk v/Allan Hansen
Webshop: Lepong.dk
Adresse: Fyrrebakken 21
Postnummer: 9530
By: Støvring
Land: Danmark
CVR: 31696054
Etableringsår: 2008

Bank: Danske Bank
Reg: 3632
Kontonummer: 3632275641
IBAN: DK6630003632275641
SWIFT/BIC: DABADKKK

Mail: mail@lepong.dk
Tlf.: 21 64 04 58 (åbent alle hverdage kl. 14 - 18)

Særligt om reklamationer til ovenstående:

Du har som B2B kunde altid ret til at reklamere i op til 2 år efter købet. Hvis du reklamerer senere end 6 måneder efter dit køb, vil det være dig som kunde, som skal påvise fejlen eller manglen ved varen som følge af en produktionsfejl.

Levering af varer til restauration:

Levering vil som udgangspunkt være fragtfri for dig som B2B kunde, forudsat ordren overstiger DKK 798,00 inkl. moms. Ved ordrer herunder, vil der blive faktureret efter gældende takster for levering med vognmand:

- Pakkeforsendelse (max. 30 kg): kr. 118,00 + moms
- Halvpalle (max. 200 kg): kr. 240,00 + moms
- Helpalle (max. 400 kg): kr. 480,00 + moms

Returvarer:

Vi tager ikke varer retur, uden en forudgående aftale, og aldrig senere end 14 arbejdsdage efter modtagelse af varerne. Ønsker du at returnere en vare, bedes du kontakte os for nærmere aftale herom.

Lagervarer der tages retur, vil der blive krediteret et fradrag der som minimum vil udgøre 20 % af varens oprindelige pris. Eventuelle fragtomkostninger krediteres ikke.

Omkostninger forbundet med returneringen skal afholdes af dig, og kan ikke pålægges Lepong.dk/Blogtrend.dk.

Varer der er specialfremstillet tages ikke retur.

Forbehold:

Lepong.dk/Blogtrend.dk tager forbehold for hændelser der måtte ligge uden for vores kontrol. Dette værende sig eksempelvis krig, jordskælv eller oversvømmelser, såkaldt force majeure.

Lepong.dk/Blogtrend.dk tager yderligere forbehold for, at et produkt kan blive udsolgt eller udgå af sortiment. I sådanne tilfælde vil vi efter bedste evne, forsøge at fremskaffe en erstatningsvare med din godkendelse.

Gem

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.