Betaling & Sikkerhed

Praktisk information om betalingen

VIGTIG Information om Visakort, Mastercard og Mobilepay:

- Anvender du et internationalt betalingskort som rene Visakort eller Mastercard, så vil din bank eller kortudsteder reservere betalingen på dit betalingskort i op til 2 måneder. Dette er ikke noget vi som forhandler har indflydelse på, men er et generelt vilkår for anvendelse af sådanne betalingskort.

- Anvender du betaling via Mobilepay, vil Mobilepay reservere betalingen i op til 30 dage. Dette er desværre ej heller noget vi som forhandler har indflydelse på, men er et generelt vilkår for anvendelse af Mobilepay. Vi henviser til vilkår og betingelser hos Mobilepay for mere informationer derom.

Vi trækker aldrig en betaling før ordren afsendes på vej til dig som kunde. Ovenstående reservationer af betalinger har vi desværre ikke indflydelse på.

Når du betaler for en varer på Lepong.dk, sker dette gennem vores betalingsgateway, ePay/Bambora. ePay/Bambora er dansk udbyder af kortbetalinger, og arbejder under Finanstilsynets strenge sikkerhedskrav. ePay/Bambora benytter den anerkendte SSL kryptering, som sikrer at din betaling foregår på en sikker og forsvarlig måde. Dine betalingsoplysninger sendes krypteret til ePay/Bambora, og det er dermed kun dig selv og ePay/Bambora der har disse oplysninger.

Alle Lepong.dks priser er inkl. moms (25%) og i danske kroner.

Vi modtager følgende betalingsmuligheder:

- Dankort
- VISA/Dankort
- Visa Election
- Mastercard
- Mobilepay
- Bankoverførsel (dog kun ved forudbetaling)
- Viabill afdragsløsning

Hvordan foregår min betaling på Lepong.dk:

Når du har lagt dine varer i kurven og har indtastet dine kontaktoplysninger, sendes du til betalingsgatewayen ePay/Bambora. Har kan du sikkert indtaste dine kortoplysninger og gennemfører betalingen. Når du har gennemført betalingen, sendes du retur til Lepong.dk, hvor du kan se bekræftelsen på din bestilling.

Gem