Betaling & Sikkerhed

Praktisk information om betalingen

Når du betaler for en varer på Lepong.dk, sker dette gennem vores betalingsgateway, Bambora. Bambora er dansk udbyder af kortbetalinger, og arbejder under Finanstilsynets strenge sikkerhedskrav. Bambora benytter den anerkendte SSL kryptering, som sikrer at din betaling foregår på en sikker og forsvarlig måde. Dine betalingsoplysninger sendes krypteret til Bambora, og det er dermed kun dig selv og Bambora der har disse oplysninger.

Alle Lepong.dks priser er inkl. moms (25%) og i danske kroner.

Vi modtager følgende betalingskort:

- Dankort
- VISA/Dankort
- Electron
- Mastercard
- Visa
- Mobilepay

Vi tilbyder derudover betaling via bankoverførsel.

Hvordan foregår min betaling på Lepong.dk:

Når du har lagt dine varer i kurven og har indtastet dine kontaktoplysninger, sendes du til betalingsgatewayen Bambora. Har kan du sikkert indtaste dine kortoplysninger og gennemfører betalingen. Når du har gennemført betalingen, sendes du retur til Lepong.dk, hvor du kan se bekræftelsen på din bestilling.

Bemærk venligst, at betalingen ikke bliver trukket før din varer er afsendt, dette sker enten fra vores eget lager eller fra en af vore leverandøres. Er der lang leveringstid, gælder samme retningslinjer (se mere omkring den enkelte vares leveringstid i varebeskrivelsen).

Alle priser på Lepong.dk er inkl. dansk moms (25%).

Gem

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.