Persondatapolitik og persondataforordningen

Her har du mulighed for at få indsigt i, hvad vi hos Lepong.dk indsamler af oplysninger, samt til hvilket formål. Du har samtidig mulighed for at finde oplysninger om, hvordan du får disse informationer oplyst, hvis du har handlet hos os, samt hvordan du kan få dem slettet.

Databeskyttelse, GDPR og samtykkeerklæring for anvendelse af persondata hos Lepong.dk

Hos Lepong.dk vægter vi sikkerheden højt for både vores kunder og samarbejdspartnere. Af denne årsag, efterlever vi selvfølgelig også de nye regler, som opsættes indenfor området, herunder blandt andet den nye persondataforordning (GDPR = General Data Protection Regulation). Beskyttelse af persondata er de oplysninger som du afgiver, når du placerer en ordre på webshoppen. Når en elektronisk betaling gennemføres ved et køb, benyttes en sikker og krypteret Nets godkendt betalingsgateway, via vores system. Oplysninger som bankoplysninger sendes krypteret gennem betalingsgatewayen ePay, og kommer dermed ikke i Lepong.dk´s besiddelse - vi kan med andre ord ikke se disse oplysninger om dig.

Du kan herunder læse mere omkring vores overholdelse af persondatalovgivningen, hvor vi forklarer hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan disse bliver opbevaret - og hvordan du har mulighed for at få oplysningerne slettet igen.

For at vi hos Lepong.dk kan ekspedere en ordre aflagt på shoppen, har vi brug for følgende oplysninger omkring dig:

- Navn
- Adresse
- Postnummer og by
- Telefonnummer
- E-mail adresse
- Eventuel anden leveringsadresse

1. Ansvar og rettigheder

Lepong.dk er ejet af og drevet igennem virksomhedens juridiske navn Blogtrend.dk v/Allan Hansen, CVR DK31696054. Den dataansvarlige i virksomheden er Allan Hansen, som håndterer indsamlingen, behandlingen og anvendelsen af de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med en ordre. Du har altid mulighed for at kontakte Lepong.dk/Blogtrend.dk via:

Lepong.dk
Att.: Blogtrend.dk v/Allan Hansen
Fyrrebakken 21
9530 Støvring
Tlf. 21 64 04 58 (hverdage 14 – 18)
E-mail: mail@lepong.dk

Du har altid mulighed for at søge indsigt i hvilke oplysninger vi har omkring dig, samt anmode om sletning af disse informationer.

2. Indsamling, opbevaring og anvendelse af persondata

Hos Lepong.dk indsamler vi oplysninger omkring dig, for at kunne behandle din ordre. Oplysningerne vi indsamler, er kun oplysninger som du giver til os. Vi indsamler ikke yderligere informationer omkring dig eller dit køb. Oplysningerne som du giver til os, videregives kun til tredjepart i tilfælde af, at din ordre bliver afsendt direkte fra en af vores leverandører. Herunder videregives dine oplysninger til det fragtfirma, som står for at levere din ordre. De oplyste data anvendes kun for at kunne gennemføre din ordre. Vores samarbejdspartnere/leverandører er omfattet af vores databehandler aftale, der indeholder et regelsæt om, at dine oplysninger ikke må videredistribueres eller sælges. Videredistribution vil dog ske i de tilfælde, hvor leverandørens transportfirma står for leveringen af din ordre. Her vil transportfirmaet også være omfattet af vores regelsæt omkring videredistribuering af data.

3. Data anvendt til annonceringsformål

Oplysningerne som du afgiver, anvendes til at kommunikere med dig om din ordre samt til henvendelser foretaget af dig, omkring produkter eller services.

4. Konkurrencer og marketingtiltag

Afholdes der konkurrencer eller andre marketingstiltag, anvendes dine afgivne oplysninger kun til at kunne kontakte dig, i tilfælde af fremsendelse af gevinster.

5. Cookies

På Lepong.dk anvendes der cookies, som der gør på alle andre websider. En cookie er en lille datafil med informationer i, som sendes til din internetbrowser fra den webside, som du besøger. Denne datafil indeholder oplysninger omkring sprog, geolokation og internetbrowser med mere. Datafilen indeholder ikke direkte personfølsomme oplysninger. En cookie er med til at gøre oplevelsen af dit besøg på websiden, bedre. Læs eventuelt mere om Cookies på vores side herom: Cookie regler.

Cookies anvendes eksempelvis af vores statistikprogram, Google Analytics. Google Analytics indsamler data omkring hvordan du bevæger dig rundt på websider, men ikke omkring hvem du er som person.

Vores styresystem Prestashop, som bruges til at styre vores webshop, indsamler ligeledes cookies omkring dine besøg på shoppen. Dette er nødvendigt for, at systemet fungerer, og hjælper eksempelvis med at huske hvilke produkter du har lagt i kurven, eller hvilke oplysninger du har indtastet tidligere.
I vores system Prestashop, lagres også logfiler. Disse logfiler analyseres for hurtigere at kunne finde og udbedre eventuelle fejl. Logfilerne anvendes samtidig til at forhindre eventuelle angreb, der kunne ske mod vores webshop. Logfilerne indeholder informationer omkring dato, webside, IP-adresse, geolokation og browser. Vi registrerer den anvendte IP adresse, som tilhører den enhed, hvorfra din ordre er foretaget (smartphone, tablet eller pc/mac). Denne information anvendes kun i forbindelse med svindel, hvorved oplysningerne vil blive videregivet til Politiet.

Til Prestashop har vi også et chatsystem tilknyttet, som gør det muligt for os at kommunikere direkte med dig, i tilfælde af at du skulle have spørgsmål. Dette chatsystem anvender også cookies, for at kunne fungere.

6. Re-targeting og indsamling af data via tredjepart

Som en del af re-targeting og annoncering, anvender vi services fra tredjeparts samarbejdspartnere. Dette drejer sig omkring følgende samarbejdspartnere:

Facebook Inc.: https://www.facebook.com/about/privacy
TrustPilot: https://dk.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms
Partner-Ads: https://www.partner-ads.com/dk/persondatapolitik.php
Pricerunner Danmark: https://www.pricerunner.dk/c/privacy-policy

7. Sikkerhed og dataoverførsel

På Lepong.dk vil dine oplysninger altid blive behandlet via en krypteret forbindelse (SSL). Dette gør at dine oplysninger er sikret, og ikke udsættes for eventuelt tab og uautoriseret anvendelse.

8. Klageadgang om data

Ved klager omkring anvendelsen af data anvendt på Lepong.dk, henvises til vores kundeservice, som træffes på mail@lepong.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Dette gør du via https://www.datatilsynet.dk/

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stræber efter at give dig den bedste service, og strækker os altid langt for at hjælpe dig på bedst mulige vis.

Opdateret 13. maj 2018