Persondatapolitik

Personlige oplysninger

Hos Lepong.dk bliver dine personlige oplysninger håndteret med højeste sikkerhed. Vi videregiver og videresælger ikke dine oplysninger. Vi er meget opmærksomme på at forhindre ethvert forsøg på misbrug af informationer, og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder. Dine personlige oplysninger bruges udelukkende i forbindelse med ekspeditionen af din bestilling.

Når du bestiller en varer skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, disse oplysninger skal vi bruge for at kunne gennemfører din ordre. Vi opbevarer dem ikke krypteret og transmitterer heller ikke oplysningerne krypteret. Skrøbelige oplysninger som bankoplysninger, sendes krypteret gennem betalingsgatewayen ePay og kommer dermed ikke i Lepong.dks besiddelse.

Oplysningerne opbevares i minimum 5 år jf. reglerne i bogføringsloven.

Såfremt Lepong.dk bliver opmærksom på, at de oplyste informationer omkring køber er angivet forkert eller vildledende, er vi berettigede til at ændre eller slette de angivne oplysninger.

Køber kan til enhver tid få udleveret de oplysninger som Lepong.dk har registeret omkring køber jf. persondatabehandlingsloven. Dette sker ved at kontakte os på mail@lepong.dk eller via vores kontaktformular.