Hos Lepong.dk leverer vi også til offentlige institutioner, så indkøber du varer til eksempelvis en kommune, region, børnehave, skole, et bibliotek med videre, så vil du skulle anvende jeres EAN nummer til betaling.

Ved køb med EAN nummer er det vigtigt at du vælger bankoverførsel ved bestilling og angiver jeres EAN nummer i beskedfeltet på betalingssiden - husk at tjekke om du har tastet korrekt EAN nummer, før du gennemfører ordren.

Efter afgivelse af ordren vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse fra os. Vi vil samtidig kontakte dig på mail for at bekræfte ordren. Bemærk venligst, at din oplyste mail skal tilhøre en EAN godkendt afsenderadresse. Dette kan eksempelvis være en mail, der slutter på @roskilde.dk eller lignende. Kommer bestillingen fra eksempelvis en Gmail, Hotmail eller lignende, vil ordren ikke blive set som gyldig, og vi vil bede dig kontakte os for videre ekspedition af ordren.

Da der ind imellem desværre sker svindel med bestillinger med EAN numre, eller køb foretages uden accept fra en leder, chef eller anden autorisation, accepteres ordrer kun fra medarbejdere med autorisation til at bestille varer.

Bestillinger sendes kun direkte til institutionen og kan ikke sendes til private adresser.

Bestillinger foretaget ved brug af EAN numre bedes forudbetalt via bankoverførsel efter modtagelse af EAN faktura, som sendes til den oplyste mail efter godkendelse af ordren. Vi tilbyder desværre ikke længere kredit eller at ordrer sendes før betalingen er modtaget.

For at handle med EAN nummer hos Lepong.dk bedes du følge disse trin:

- Find det produkt eller de produkter du ønsker at bestille og læg dem i kurven
- Udfyld kontaktinformationer på betalingssiden og husk korrekt EAN nummer i beskedfeltet samt gyldig e-mail adresse
- Afvent en elektronisk faktura fra os
- Vi afsender eller bestiller varerne hos vores leverandører efter modtagelse af betalingen

Skulle du have spørgsmål til bestilling eller betaling med videre så kontakt os endelig på tlf. 21 64 04 58 (mellem kl. 14 og 18 på hverdage) eller på mail@lepong.dk

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.