Loungesæt  4 varer

 • Loungesæt med sofa, stol samt puf/bord, fremstillet i en lækker kvalitet. Møblerne er udført i gråt rattan, og kommer med hynder og puder i 100% polyester med skumfyld. Forventet leveringstid: Tillad op til 15 uger (Kontakt os gerne for nærmere leveringstid)
  11 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Loungesæt med sofa, puf, stole og bord, fremstillet i en lækker kvalitet. Møblerne er udført i sort rattan, og kommer med hynder og puder i 100% polyester med skumfyld. Forventet leveringstid: Tillad op til 15 uger (Kontakt os gerne for nærmere leveringstid)
  11 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Loungesofa med bord, fremstillet i en lækker kvalitet af pulverlakeret aluminium. Havemøblet kommer med ekstra afsætningsplads, som er udført i kunststof. Hynder og puder i 100% polyester med skumfyld. Forventet leveringstid: Tillad op til 15 uger (Kontakt os gerne for nærmere leveringstid)
  9 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Loungesæt med sofa, stole og bord, fremstillet i en lækker kvalitet. Møblerne er udført i sort rattan, og kommer med hynder og puder i 100% polyester med skumfyld. Forventet leveringstid: Tillad op til 15 uger (Kontakt os gerne for nærmere leveringstid)
  6 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager