Vi sender gerne varer til både Grønland og Færøerne, dog må vi gøre opmærksom på, at fragten ofte vil være høj, særligt på møbler og andre større/tungere varer.

Vi kan ikke tilbyde at bestillingen gennemføres via webshoppen og anmoder derfor om, at bestillinger sendes til os på mail@lepong.dk. Herefter vil vi undersøge den billigste og bedste fragtløsning, uanset om det handler om en bordlampe eller et vitrineskab.

Ved bestillinger til Grønland eller Færøerne betaler du ikke dansk moms (25 %). Du er selv ansvarlig for at afholde told og moms, når ordren kommer frem.

Ved levering finder du den forventede leveringstid på produktsiden. Skulle din ordre indeholde varer med forskellig leveringstid, vil vi samle din ordre her hos os og afsende den, så snart alle varerne er samlet. Du vil høre fra os med hensyn til den forventede leveringstid.

Betaling kan kun ske mod forudbetaling via bankoverførsel. Vi vil fremsende en manuel faktura, og herpå vil priserne være angivet i danske kroner (DKK), dog uden dansk moms (25 %). Denne faktura indeholder også betalingsoplysninger og vil blive fremsendt til dig, straks som du har godkendt fragtomkostningerne.

Når vi har modtaget din godkendelse og betaling, vil vi booke plads hos transportøren og sende dig en mail med bookingnummer og en forventet leveringsdag.

Forsendelser til Grønland afgår fra Aalborg til Nuuk med Royal Arctic Line.