Vi sender gerne varer til både Grønland og Færøerne, dog må vi gøre opmærksom på, at fragten ofte vil være høj, særligt på møbler og andre større/tungere varer.

Vi kan ikke tilbyde at bestillingen gennemføres via webshoppen og anmoder derfor om, at bestillinger sendes til os på mail@lepong.dk. Herefter vil vi undersøge den billigste og bedste fragtløsning, uanset om det handler om en bordlampe eller et vitrineskab.

Ved bestillinger til Grønland eller Færøerne betaler du ikke dansk moms (25 %). Du er selv ansvarlig for at afholde told og moms, når ordren kommer frem.

Ved levering finder du den forventede leveringstid på produktsiden. Skulle din ordre indeholde varer med forskellig leveringstid, vil vi samle din ordre her hos os og afsende den, så snart alle varerne er samlet. Du vil høre fra os med hensyn til den forventede leveringstid.

Betaling kan kun ske mod forudbetaling via bankoverførsel. Vi vil fremsende en manuel faktura, og herpå vil priserne være angivet i danske kroner (DKK), dog uden dansk moms (25 %). Denne faktura indeholder også betalingsoplysninger og vil blive fremsendt til dig, straks som du har godkendt fragtomkostningerne.

Når vi har modtaget din godkendelse og betaling, vil vi booke plads hos transportøren og sende dig en mail med bookingnummer og en forventet leveringsdag.

Forsendelser til Grønland afgår fra Aalborg til Nuuk med Royal Arctic Line.

Vi anbefaler at bestille i god tid (min. 2 måneder inden brug), såfremt varerne ønskes op mod jul, da skibstrafikken til Grønland kan blive forlænget. Samtidig kan flere varer have en forventet leveringstid som gør, at den samlede leveringstid til Grønland bliver forholdsvis lang.

Ved små forsendelser til Grønland, kan vi anbefale at oprette dig hos Goods.gl, hvor du kan få fragtet små forsendelser billigt til Grønland. Du får derpå tildelt en leveringsadresse her i Danmark, hvor vi så fremsender din ordre til. Du kan derved også placere ordren direkte i vores webshop.

Goods.gl