Handelsbetingelser

§ 1. Generelt 

§ 2. Produktinformation 

§ 3. Bestilling 

§ 4. Priser 

§ 5. Betaling 

§ 6. Levering 

§ 7. Returpolitik 

§ 8. Ansvarsfraskrivelse 

§ 9. Reklamation 

§ 10. Persondatapolitik 

§ 11. Forbehold 

§ 12. Copyright 

§ 13. Konkurrencebetingelser 

§ 14. Ejendomsret

§ 15. Business 2 Business

§ 1: Generelt

Lepong.dk ejes og drives til dagligt af virksomheden Blogtrend.dk, CVR DK31696054. Gældende betingelser er gældende for både Lepong.dk og Blogtrend.dk. Lepong.dk anvender ePay som betalingsløsning. Dette er for at give vores kunder en garanti for høj sikkerhed i forbindelse med handel på shoppen. Dine kortoplysninger bliver krypteret ved betalingstransaktionen, hvilket betyder at du kan være sikker på, at der ikke er andre end dig og ePay, som ser dine personlige kontooplysninger. Oplysningerne omkring dig, som vi modtager, bliver udelukkende benyttet med henblik på levering af en vare. Alle oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt til at gennemføre handlen, samt klare forsendelsen heraf. Personoplysninger som navn, adresse og e-mail transmitteres ikke krypteret. I henhold til persondataloven har du som forbruger altid ret til at få oplyst, hvilke informationer Lepong.dk har på dig. Oplysningerne gemmes som minimum i 5 år, da bogføringsloven stiller strenge krav om opbevaring af regnskabsmateriale over samme periode. Alle priser på Lepong.dk er inkl. moms og i danske kroner (DKK). På Lepong.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på vegne af barnet eller den unge.

§ 2: Produktinformation

Alle vores produktinformationer er skrevet af os, eller kommer direkte fra vores leverandører. Priserne er angivet inkl. 25% moms samt andre afgifter og er angivet som dagspriser. Vores lagerstatus er vejledende, såvel som vores leveringstid, og informationer om disse, viser enten vores egen eller vores leverandørers status på den gældende varer. Trods vores ihærdige indsats for, altid at have korrekt angivet lagerstatus, kan det hænde at varen desværre ikke er på lager. Skulle dette hænde, vil du snarest høre fra os.

§ 3: Bestilling

Bestilling af varer kan kun foregå via www.lepong.dk. Som kunde er du forpligtet til at holde øje med din e-mail efter din bestilling, da eventuelle forsinkelser med videre, vil blive oplyst hertil. Sørg derfor altid for, at anvende en gyldig e-mail adresse. Alle aftaler om køb gennem Lepong.dk anses for endeligt indgået, når betalingstransaktionen er gennemført. Vi har ikke mulighed for på et senere tidspunkt at fremsende dig en kopi af din ordrebekræftelse, hvorfor vi anbefaler dig altid at have en kopi af denne liggende, enten som udskrift eller i den mail du modtager efter din bestilling. Du skal i forbindelse med din ordre, være opmærksom på, at den automatisk fremsendte e-mail ikke er en juridisk bindende bekræftelse. Hvorved en aftale er indgået, men skal ses som en elektronisk kvittering for vores modtagelse af din ordre. Vi har altid mulighed for, at annullere din ordre, skulle der forelægge en trykfejl, leveringsfejl eller opstå tekniske problemer. Efter vi har afsendt din ordre vil du modtage en bindende faktura. Lepong.dk er kun for private og ved bestilling af varer gennem webshoppen bekræfter du at varerne ikke købes med henblik på videresalg. Alle handler igennem Lepong.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25 % moms, samt alle afgifter, told m.m. Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, force majeure, udsolgte varer og trykfejl.

§ 4: Priser

Medmindre andet står angivet, er alle de oplyste priser, angivet i danske kroner og inklusiv dansk moms (25%) samt andre afgifter. De angivne priser gælder kun for handel indenfor Danmarks grænser, og omfatter ikke Grønland og Færøerne. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris og korrekturfejl m.v.

§ 5: Betaling

Hos Lepong.dk tager vi imod Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Mastercard, Maestro, LIC og bankoverførsel samt delbetaling via ViaBill. Der ud over kan du vælge at betale med Mobilepay. Har du spørgsmål til betalingen, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan endvidere læse mere omkring vores betalingsvilkår her.
Vi har ikke mulighed for, at trække et større beløb end det, du har godkendt ved aflæggelse af din ordre. I tilfælde af betaling via bankoverførsel, vil din ordre først blive accepteret når vi kan registrere din indbetaling. Alle betalinger bliver krypteret, som sikrer at kun du og din kortudbyder har adgang til dine kortoplysninger. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger og har ikke adgang til at se disse. Ved betaling opkræver Lepong.dk ikke gebyrer.

§ 6: Levering

Den estimerede leveringstid hos Lepong.dk er mellem 2 - 5 arbejdsdage, dog vil den mere præcise leveringstid altid fremgå på de individuelle produktsider. Der kan være produkter med en længere leveringstid end 2 - 5 arbejdsdage. Levering af varer fra Lepong.dk sker altid til den oplyste leveringsadresse, som er angivet ved indgåelse af ordren. Hos Lepong.dk tilstræber vi os altid på at effektuere og sende varen af sted samme dag som vi modtager ordren. Dette er dog kun såfremt ordren er givet indenfor normal arbejdstid og betalingen er registreret. Da flere af vores varer kommer direkte fra vores leverandør vil der opstå længere leveringstid, men dette er altid oplyst under produkterne. Af samme grund kan din ordre blive afsendt i flere omgange, dette sker hvis ordren dækker over varer fra forskellige leverandører.
Lepong.dk tager forbehold for udsolgte varer samt eksterne forhold, der ligger udenfor Lepong.dks indflydelse. Overskrides leveringstiden i mindre omfang, kan Lepong.dk ikke drages til ansvar eller opkræves erstatning/kompensation herfor. Ved modtagelse af din ordre, skal du straks undersøge denne og opdager du fejl eller mangler ved ordren, skal du straks efter meddele dette til os. Efter levering af ordren, overgår ansvar og risiko herfor, alene til køber. Bemærk venligst, at ved levering anmoder vi altid om, at der er nogen hjemme når varen bliver leveret. En eventuelt omlevering kan resultere i yderligere omkostninger. Du modtager altid en bekræftelse fra os, når din vare er afsendt og du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Leveres din forsendelse med fragtmand, vil forsendelsen blive leveret til nærmeste kantsten/fortovskant (chaufførerens skøn). Der kan ikke leveres i garage eller carport. Alle forsendelser foretaget af varer fra Lepong.dk vil som udgangspunkt blive leveret i tidsrummet man - fredag (06.00 - 17.00). Der leveres ikke i weekender eller på helligdage. Bemærk venligst, at de oplyste leveringstider kun er vejledende og afvigelser kan forekomme. Vi forsøger dog at gøre opmærksom herpå, såfremt det er aktuelt. Vi har gratis fragt ved køb over kr. 798,-.
Vi sender til hele Norden, dog er det kun ordrer med adresse i Danmark, som kan bestille via shoppen. Er du bosiddende med adresse på Færøerne, Island, Grønland eller i Sverige og Norge, så kontakt os endelig. Bemærk venligst, vi kan kun sende fragtfrit indenfor Danmarks grænser.

§ 7: Returpolitik

Du har hos Lepong.dk altid 30 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, såfremt varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, som den er modtaget i. Bemærk venligst, at vi ved fortrydelse af varekøbet, ikke refunderer eventuelle fragtomkostninger. Originalemballagen er i nogle tilfælde en væsentlig del af varens værdi. En forringelse heraf, kan betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde, som den er modtaget i. Gem derfor altid emballagen til varen indtil du er sikker på, at du ønsker at beholde varen.
Er den returnerede vare ikke i væsentlig samme stand, som da du modtog den, får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur. Du har dog lov til at afprøve varen, som hvis det var i en fysisk butik, men ikke gøre egentlig brug af varen.

Din fortrydelsesret kan også benyttes ved at nægte modtagelse af varen ved levering. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker retur sendt pr. efterkrav.
Ved returnering af varer, finder du vores returformular her.

§ 8: Ansvarsfraskrivelse

Lepong.dk forbeholder sig altid retten til, uden varsel, at ændre og opdatere på vores gældende vilkår og betingelser samt produktbeskrivelser. Dette sker uden der kan pålægges Lepong.dk eller  Blogtrend.dk erstatningskrav herfor. Sørg derfor altid for, at have en kopi eller andet gyldigt bevis på din ordre.

§ 9: Reklamation

Hos Lepong.dk sørger vi i det omfang det er muligt at kontrollere varen for fejl og mangler inden denne afsendes. Dette er dog kun muligt med varer som vi selv har på lager eller varer som sendes via. Lepong.dk. Skulle der imod forventning forekomme fejl eller mangler ved varen, bedes du returnere varen i samme stand, mængde og forsvarligt emballageret. Ved henvendelser omkring reklamation, bedes du fremsende billeder samt beskrivelse af problemet, således vi kan se hvad det omhandler. Ved returneringen bedes du vedlægge en kopi af din faktura, som du modtog via e-mail efter din bestilling, samt oplyse dit reg. nr. og kontonummer. Der ydes som ifølge købeloven altid 2 års reklamationsret på varerne købt hos Lepong.dk, hvilket betyder at du kan få ombyttet varen til en af samme slags, eller modtage pengene retur eller få et afslag i prisen (bemærk venligst, at restvarer ikke kan ombyttes til samme vare). Vurderingen af dette aftales i samråd med dig som kunde, såfremt vi i vores kontrol af varen, afgør at den er berettiget til reklamation. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. En uberettiget reklamation gør sig gældende, hvis det vurderes, at varens fejl eller mangel er opstået på baggrund af uhensigtsmæssigt eller skadeforvoldende adfærd. Ved returnering af betalingen, vil du som udgangspunkt modtage disse retur indenfor 10 hverdage. Ved en reklamation, modsat ved returret, tilbyder Lepong.dk at afholde udgifterne til fragt af varen til os. En sådan udgift vil vi returnere til din konto efter modtagelse af varen. Husk altid at få en kvittering fra Post Danmark (hvis disse benyttes), således du har bevis for din returnering. Bemærk venligst at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende form for tilbagelevering. En reklamation kan ikke benyttes såfremt varens fejl eller mangler er opstået som følge af almindelig slid, en fejlagtig brug af varen eller der har været udvist anden skadeforvoldende adfærd med eller mod varen. Klager over Lepong.dk kan ved ønske indsendes til det europæiske klagenævn, såfremt en løsning ikke kan findes mellem kunde og Lepong.dk. Et direkte link til det europæiske klagenævn finder du her: Online Dispute Resolution.

§ 10: Persondatapolitik

Ønsker du at læse nærmere omkring persondatapolitik på vores side, kan det gøres her.

§ 11: Forbehold

Lepong.dk forbeholder sig altid retten til at ændre i ovenstående handelsbetingelser, særligt såfremt gældende love ændrer sig. Det er derfor altid vigtigt, at du holder dig opdateret omkring disse betingelser, såfremt du handler hos Lepong.dk. Vi tager forbehold for følgende:
- Arbejdskonflikter ved leverancer fra vores transportører 

- Afvigelser i farver/nuancer i forhold til billeder på shoppen 

- Taste- og prisfejl 

- Moms- og afgiftsændringer 

- Udsolgte og udgåede varer 

- Varer i restordre 

- Leveringssvigt fra leverandører 

- Force majeure, herunder naturbegivenheder, krig, maskinskade, brand, epidemier og
  statsindgreb m.v. 

- Fejl under lagerstatus 

- Fejl i forbindelse med oplyst leveringstid 

- Købers særlige specifikationer og/eller mål

§ 12: Copyright

Alle billeder, tekster og anden materiale på Lepong.dk er ejet af Lepong.dk v/ Blogtrend.dk eller udlånt fra vores leverandører. Misbrug og kopiering af materialet på siden, medfører øjeblikkelig politianmeldelse. Overtrædelse kan endvidere medføre krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Skulle du ønske at benytte materiale fra Lepong.dk, bedes du forinden kontakte os på mail@lepong.dk for en aftale herom.

§ 13: Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i konkurrencer afholdt på Lepong.dk, er det kun tilladt at deltage én gang per trækning/deltager. Ved mistanke om snyd i vores konkurrencer, har vi ret til at udelukke dig fra videre deltagelse. Bliver du udtrukket som vinder af en konkurrence hos Lepong.dk, vil du modtage besked herom enten via mail eller telefon. I enkelte tilfælde vil gevinsten blive fremsendt uden videre kontakt. Vi har ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af konkurrencen, dog ikke adresse, telefonnummer, mail eller andre personlige informationer. Vinderen vil som udgangspunkt modtage gevinsten i løbet af 14 dage fra trækningsdatoen. Ved deltagelse er det vigtigt for vores videre korrespondance med vinderen, at der altid oplyses korrekt navn samt gyldig e-mail og telefonnummer. Vi kan ikke drages til ansvar for tastefejl ved deltagelse i konkurrencen og forbeholder os retten til, at tilbyde gevinsten til anden side. Samtidig forbeholder vi os retten til, til enhver tid, at afbryde konkurrencen. Vindere af konkurrencerne skal selv indberette og afholde eventuel præmieafgift overfor SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

§ 14: Ejendomsret

Køber besidder fra leveringsdagen fuld ejendomsret til produkterne. Køber er berettiget til at råde retsligt over produkterne, tilbehør, m.v. fra leveringsdagen. Lepong.dk har ikke taget ejendomsforbehold i produkterne.

§ 15: Business 2 Business

Gældende vilkår for erhvervskunder (Business 2 Business) er begrænset til 12 måneder til at foretage reklamationer. En eventuel ombytning eller reparation medfører ikke, at de 12 måneder forlænges. Kunder er forpligtet til straks efter levering at undersøge varerne for eventuelle mangler og fejl. Transportskader skal straks gøres gældende overfor transportøren. Erhvervskunder har ingen returret, medmindre andet er skriftligt aftalt. Fragtomkostninger, gebyrer m.v. returneres ikke.

NB: Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer, herunder for både erhvervskunder og privatkunder.