Leverandør information

LEPONG.DK er en ny webshop, opstartet i 2013, med fokus på salg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i branchen og forventer et højt serviceniveau i samarbejdet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller servicen overfor vores kunder og samme forventninger har vi overfor vores leverandører.

Vi er altid på udkig efter nye og spændende produkter, fortrinsvis indenfor EU´s grænser. Selvom vi allerede har et stort netværk, hører vi gerne fra interesserede leverandører, hvis du føler at dine varer kan passe ind i vores sortiment.

Vi sælger i øjeblikket kun til danske kunder, men forventer indenfor en rimelig periode, at kunne tilbyde levering til Sverige også.

Til vores leverandører forventer vi at opbygge et langvarigt og solidt samarbejde. Derfor er det vigtigt med gensidig respekt for ønsker og muligheder, da vi kun herigennem kan skabe et godt samarbejde. Vi stræber efter at kunne levere varerne til kunderne indenfor en relativt kort periode, men er forstående overfor, at nogle varer vil have 2 - 3 ugers leveringstid.

Vi går efter at kunne levere varerne det rette sted, til den rette tid og til de rette priser.

Hos LEPONG.DK regner vi med indenfor en årrække at blive en stærk spiller på flere produktområder. Dette kan vi kun igennem et langvarigt og troværdigt samarbejde med vores leverandører.

Særligt leder vi efter leverandører indenfor disse produktområder:

- Møbler & Boligartikler
- VVS & Sanitet
- Hvidevarer

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen som leverandør til LEPONG.DK.

Vores kontaktinformationer finder du her.
Al kommunikation bedes foregå på dansk eller engelsk.

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.