Fritstående trekantet badekar i solid...
Fritstående trekantet badekar i solid...
Fritstående trekantet badekar i solid...
Fritstående trekantet badekar i solid...
Fritstående trekantet badekar i solid...
Fritstående trekantet badekar i solid...

Fritstående trekantet badekar i solid stone 180 x 140 cm - Mat hvid

Fritstående trekantet badekar udført i et design af solid stone, der ikke alene giver badeværelset et stilrent design, men samtidig er lækkert at røre ved. Badekaret måler 180 cm i længden og 140 cm i bredden (ydermål). Leveres med pop-up bundventil med cover og afløb.

Forventet leveringstid: 2 - 4 uger

10311
Fjernlager
31.999,00 kr.
Inkl. moms

Delbetaling
3.200 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 31.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 31.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 

Fritstående trekantet badekar udført i et design af solid stone, der ikke alene giver badeværelset et stilrent design, men samtidig er lækkert at røre ved. Badekaret måler 180 cm i længden og 140 cm i bredden (ydermål). Leveres med pop-up bundventil med cover og afløb.

Produktdetaljer:

• Materiale: Solid Stone
• Farve: Mat hvid
• Med overløbshul
• Volumen: 350 liter
• Liggeflade indvendigt: 130 cm
• Afløbsplacering: Midt/Side centreret
• Pop-Up bundventil med mat hvidt cover medfølger
• Fleksibelt afløb medfølger

Mål:

• Højde: 56,5 cm
• Længde: 180 cm
• Bredde: 140 cm
• Vægt: 193 kg

Montage og leveringsomfang:

• Leveringsstand: Sikkert og praktisk pakket
• Leveres delvist samlet
• Antal kolli: 1

Forventet leveringstid: 2 - 4 uger

Denne vare sendes direkte fra: Fjernlager/Eget lager

Varen leveres med: Fragtmand (kantstenslevering)

Se vores flotte udvalg af Badekar

Solid Stone specifikationer:

Her har vi angivet, hvad du opnår af fordele ved, og af specifikationer på Solid Stone produkter.

Tekniske specifikationer:

Solid Stone er et kompositmateriale, fremstillet af et mix af Aluminium Trihydrat (naturligt mineral trukket ud af bauxit) som en primær del af fremstillingen. Dertil Polymer/Polyester resin, pigmenter samt en hærder. Der er anvendt inaktive og ikke giftige materialer til fremstillingen.

Fremstillingsprocedure:

Støbning:

Kompositmaterialet bliver indført i støbeforme af forskellige størrelser og designs, hvor materialet forbinder og størkner. Ved denne produktionsform opnås ét komplet stykke uden skæringer og sammensætninger - det kan også kaldes et "sømløst" design.

Fabrikation:

Det størknede materiale bliver efterfølgende skåret op, og delene bliver efterfølgende limet sammen. Til svejsninger eller limninger anvendes altid det samme kompositmateriale, hvorfor det færdige produkt får virkningen af et enkelt stykke = Sømløst!

Den sidste finish/Færdiggørelsen:

Den sidste del af processen består i at materialet bliver pudset af med et specielt sandpapir, indtil det får en glat, fløjlsagtig mat overflade der er meget behagelig og lækker at røre ved.

Tekniske egenskaber og væsentligste fordele:

- Homogent og kompakt materiale

- Slagfast og holdbart design

- Ikke-porøst (100 % ikke-absorberende)

- Høj grad af UV-modstand (Ingen misfarvning)

- Flammehæmmende

- Hygiejnisk (med fraværet af perceptive samlinger, undgås aflejring af bakterier og snavs)

- Let at rengøre og vedligeholde

- Genoprettelig (eventuelle mindre skader eller ridser kan repareres med en slibende svamp)

Rengøring og vedligeholdelse:

Solid Stone produkter kræver minimal vedligeholdelse.

Til den daglige rengøring skal du tørre vasken/badekaret af med en blød våd klud/svamp for at fjerne snavs på overfladen som eksempelvis tandpasta rester og deslige.

Ved lidt sværere mærker/pletter, er det tilstrækkeligt at rengøre overfladen med et slibende rengøringsmiddel (bredt tilgængeligt på markedet), og skyl så godt efter.

Lejlighedsvist kan man bruge en let slibende svamp (eksempelvis fra Scotch-Brite der fås flere steder) for at fjerne ridserne eller mærkerne.

Det anbefales ikke at bruge olie/petroliumsbaserede produkter til rengøringen (eksempelvis acetone, fortynder eller andre opløsningsmidler) da de kan beskadige overfladen. Vi fraråder også at bruge hårfarve eller eksempelvis sæbe med farve i, i badekaret.

Bemærk: Personlige hygiejneprodukter og kosmetik beskadiger ikke overfladen.

Brug af produkterne:

Takket være de tekniske egenskaber er det et meget innovativt og alsidigt materiale, der er ideelt til brug i både private og kommercielle sektorer. Minimal vedligeholdelse og let at udbedre eventuelle skader.

Selected by Lepong er en sammensætning af spændende møbler og lamper til både indendørs og udendørs brug. Kollektionen består af både sofaer, lænestole, spisebordsstole og spiseborde med mere, og er i en lækker kvalitet. Møblerne fra Selected by Lepong er fremstillet i et solidt design, hvor der er taget højde for detaljerne og komforten. Du finder møbler i et industrielt, rustikt samt moderne design, som vil passe ind i de fleste hjem.

Ingen anmeldelser
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.