MERIDO påbygningsspot GX53 11W - Hvid
RINA væglampe 12W LED - Antracit
MERIDO påbygningsspot GX53 11W - Hvid
RINA væglampe 12W LED - Antracit

MERIDO påbygningsspot GX53 11W - Antracit

Påbygningsspot til udendørs brug i et design, fremstillet i antracit aluminium. Lampen benytter 1 x GX53 lyskilde på max. 11W (Ekskl.).

Forventet leveringstid: 4 - 10 arbejdsdage

R10430
Udsolgt
319,00 kr.
Inkl. moms

 

Påbygningsspot til udendørs brug i et design, fremstillet i antracit aluminium. Lampen benytter 1 x GX53 lyskilde på max. 11W (Ekskl.).

Teknisk information:

• Mærke: Rendl Light Studio
• Materiale: Aluminium
• Farve: Antracit
• Højde/Fremspring: 6 cm
• Diameter: 10,8 cm
• Lyskilde: 1 x GX53, max. 11W 230V (Ekskl.)
• IP: 44

Om Rendl Light Studio:

Rendl er en svensk lysfabrikant, der designer og fremstiller lamper og belysning der opfylder de menneskelige behov for lys. Lys er en væsentlig del af vores humør, samt hvordan vi opfatter verdenen omkring os, og disse punkter har Rendl tænkt ind i deres produkter. Du finder lamper og belysning til både indendørsbelysning og udendørsbelysning, i forskellige former og farver, som alle opfylder de mest krævende krav til miljøet. Lamper og belysning i tidsløst design i aluminium, krom, farvet metal eller polycarbonat. Du finder også elementer af tekstiler, glas og plast i deres designs.

Forventet leveringstid: 4 - 10 arbejdsdage

Denne vare sendes direkte fra: Fjernlager

Varen leveres med fragtfirmaet: UPS

Se vores flotte udvalg af Loftlamper & taglamper


Jeg ønsker en e-mail når varen kommer på lager

Leder du efter lamper i solid kvalitet og til attraktive priser, så tilbyder vi her mærket Rendl Light Studio. Rendl er en svensk lysfabrikant, der designer og fremstiller lamper og belysning der opfylder de menneskelige behov for lys. Lys er en væsentlig del af vores humør, samt hvordan vi opfatter verdenen omkring os, og disse punkter har Rendl tænkt ind i deres produkter. Du finder lamper og belysning til både indendørsbelysning og udendørsbelysning, i forskellige former og farver, som alle opfylder de mest krævende krav til miljøet. Find lamper og belysning i tidsløst design i aluminium, krom, farvet metal eller polycarbonat. Du finder også elementer af tekstiler, glas og plast i deres designs. Se vores sortiment af lamper og belysning fra svenske Rendl her.

Ingen anmeldelser
Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.