Varer fra Authentic Models

Authentic Models, Interiør med en historie...


Authentic Models er et Amerikansk mærke, der efterhånden også har fået rødder i det Europæiske, men dog uden at ændre på stilen. Produkterne fra Authentic Models er i solid og lækker kvalitet, der går helt i spænd med den Amerikanske stil i indretningen. Fra Authentic Models findes både efterhånden velkendte luftballoner, såvel som møbler og boliginteriør, så som gyngeheste og barskabe med mere.


Find vores udvalgte sortiment fra Authentic Models herunder, og skulle der være et produkt fra deres sortiment, som du ikke finder herunder, så endelig kontakt os og forhør om muligheden for, at vi kan hjemskaffe dette.

 • Nyhed

  Skrivebord fra Authentic Models. Skrivebordet er udført i vintage sort og vintage honningbrun lakeret limtræ og med 3 skuffer. Skrivebordet måler 78 cm i højden og 140 x 70 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  13 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Skrivebord 170 x 75 cm - Vintage honningbrun/Vintage sort Nyhed

  Skrivebord fra Authentic Models. Skrivebordet er udført i vintage sort og vintage honningbrun lakeret limtræ og med 8 skuffer. Skrivebordet måler 78 cm i højden og 170 x 75 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  17 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Tøjstativ fra Authentic Models. Stativet er udført i vintage sortlakeret og honningbrun lakeret birketræ og mdf. Stativet måler 165 cm i højden og 129 x 56 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  7 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Sidebord Ø55 cm - Vintage honningbrun Nyhed

  Sidebord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage honningbrun lakeret ahorntræ og mdf. Bordet måler 56 cm i højden og 55 cm i diameter. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Spilbord 120 x 62 cm - Vintage honningbrun Nyhed

  Spillebord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage honningbrun lakeret fyrretræ og med 3 dobbelte spilplader til udtræk. Bordet måler 50 cm i højden og 120 x 62 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  10 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Spillebord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage honningbrun lakeret limtræ og med 3 spilplader til udtræk (terning, backgammon eller skak). Bordet måler 66 cm i højden og 45 x 45 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  7 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Spisebordsstol H89 cm - Honningbrun/Sort Nyhed

  Spisebordsstol fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret ahorntræ og sort læder, og måler 89 cm i højden over ryggen. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Spisebordsstol H89 cm - Honningbrun/Brun Nyhed

  Spisebordsstol fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret ahorntræ og brun læder, og måler 89 cm i højden over ryggen. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Spisebordsstol H89 cm - Honningbrun/Hvid Nyhed

  Spisebordsstol fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret ahorntræ og hvid læder, og måler 89 cm i højden over ryggen. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  4 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Kuffert sofabord 58 x 82 cm - Vintage honning/Vintage sort Nyhed

  Kuffert sofabord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage sortlakeret ahorntræ og med detaljer i vintage honningbrun lakeret mahognitræ og messing. Kuffertbordet måler 46 cm i højden og 58 x 82 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  7 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Kuffert sidebord 53 x 45 cm - Vintage honning/Vintage petroliumsblå Nyhed

  Kuffert sidebord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage petroliumsblå lakeret fyrretræ og med detaljer i vintage honningbrun lakeret ahorntræ og messing. Kuffertbordet måler 56 cm i højden og 53 x 45 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Kuffert sidebord 53 x 45 cm - Vintage honning/Vintage sort Nyhed

  Kuffert sidebord fra Authentic Models. Bordet er udført i vintage sortlakeret fyrretræ og med detaljer i vintage honningbrun lakeret ahorntræ og messing. Kuffertbordet måler 56 cm i højden og 53 x 45 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Bænk fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret mahognitræ og sort PU-læder og måler 150 cm i bredden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 399,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Barstol fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret mahognitræ og sort PU-læder og måler 76 cm i højden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Lav barstol fra Authentic Models, udført i et design af honningbrun lakeret mahognitræ og sort PU-læder og måler 46 cm i højden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  2 399,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Barstol fra Authentic Models, udført i et design af vintage honningbrun lakeret mdf og fyrretræ og måler 73 cm i højden. Bemærk venligst, at lakeringen er i vintage stil, hvorved mærker, slitage og lignende er en del af designet. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  2 399,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Barstol H102 cm - Vintage honningbrun Nyhed

  Barstol fra Authentic Models, udført i et design af vintage honningbrun lakeret mdf og fyrretræ og måler 102 cm i højden over ryggen. Bemærk venligst, at lakeringen er i vintage stil, hvorved mærker, slitage og lignende er en del af designet. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 399,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Jules Verne Luftballon H70 x Ø42 cm - Blå/Elfenbenshvid Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og blå og elfenbenshvid polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Jules Verne Luftballon H70 x Ø42 cm - Regnbue Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og regnbuefarvet polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Jules Verne Luftballon H70 x Ø42 cm - Rød/Elfenbenshvid Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og rød og elfenbenshvid polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Jules Verne Luftballon H70 x Ø42 cm - Pastel Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og pastelfarvet polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og grøn og elfenbenshvid polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og mint og elfenbenshvid polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Jules Verne luftballon fra Authentic Models. Luftballon er udført i rattan og hvid og elfenbenshvid polypropylene og måler 70 cm i højden og 42 cm i diameter. Ballonen er ment til ophæng i loft. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  1 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Triple Cockpit fra Authentic Models. Skibet er udført i lakeret cedertræ og måler 64 cm i bredden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  USS Constellation skib fra Authentic Models. Skibet er udført i lakeret cedertræ og mdf samt tekstil og måler 97 cm i bredden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  9 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Yacht fra Authentic Models. Yachten er udført i lakeret cedertræ og mdf samt tekstil og måler 100 cm i bredden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 399,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Titanic skib fra Authentic Models. Skibet er udført i lakeret cedertræ og bøgetræ samt mdf. Skibet måler 92 cm i bredden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 499,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage Spitfire fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal. Flyet måler 61 x 76 cm i længde og bredde og 17 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage Mustang fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal. Flyet måler 66 x 75 cm i længde og bredde og 25 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage DC-3 fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal. Flyet måler 65 x 97 cm i længde og bredde og 17 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  5 799,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage Ford Trimotor fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal. Flyet måler 67 x 102 cm i længde og bredde og 20 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  4 699,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal og hvid plast, med detaljer i træ og tekstil. Flyet måler 250 x 167 cm i længde og bredde og 71 cm i højden. Forventet leveringstid: Forhør venligst
  59 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal og hvid plast, med detaljer i træ og tekstil. Flyet måler 150 x 102 cm i længde og bredde og 45 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  6 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Vintage fly fra Authentic Models. Flyet er udført i poleret sølvfarvet metal og hvid plast, med detaljer i træ og tekstil. Flyet måler 76 x 60 cm i længde og bredde og 23 cm i højden. Flyet kan eksempelvis hænges i loftet, eller pryde på et bord. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 199,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Biblioteks globus på stativ fra Authentic Models. Stativet er udført i mørkebrun lakeret akacietræ og globussen i plast og måler 96 cm i højden og 48 cm i diameter. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Viktoriansk gyngehest H121 cm - Mørkebrun Nyhed

  Gyngehest på stativ fra Authentic Models. Gyngehesten er udført i et detaljeret design i mørkebrun lakeret mahognitræ, håndsyet læder og messing og måler 121 cm i højden og 143 x 47 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  24 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Authentic Models Butler bord 59 x 47 cm - Vintage honning Nyhed

  Butler bord fra Authentic Models. Bordet er udført i honningbrun lakeret mahognitræ og messing og måler 56,5 cm i højden og 59 x 47 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  3 299,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Teleskop på tripod stativ fra Authentic Models. Teleskop og stativ er udført i mørkebrunt håndsyet læder og med detaljer i messing og måler op til 170 cm i højden og 96 x 96 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  16 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Teleskop på tripod stativ fra Authentic Models. Teleskop og stativ er udført i brunlakeret træ og med detaljer i antik bronze og poleret messing og måler op til 156 cm i højden og 82 x 100 cm i bredde og dybde. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  4 899,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager
 • Nyhed

  Kikkert på tripod stativ fra Authentic Models. Kikkert og stativ er udført i rustfri stål og måler op til 170 cm i højden og 75 cm i diameter for foden. Forventet leveringstid: Tillad op til 6 uger (Kontakt os eventuelt for nærmere info)
  16 999,00 DKK

  0 Anmeldelse(r)
  Fjernlager