Liang & Eimil

Find møbler og belysning fra Liang & Eimil her

Tilbud

Nyheder

Fragt fra kun 29,-

Fri fragt ved 798,-

(hverdage 14-18)

21 64 04 58

14 dages returret

Tilfreds eller pengene tilbage

Sikker betaling

Godkendt af NETS

Online salg af lamper og møbler til bolig og have.

Danskejet netbutik med møbler og lamper til bolig, have eller fritid.

Lepong.dk er en online shop med anderledes og spændende møbler og lamper til både indendørs, såvel som til udendørs brug, og vi har eksisteret siden år 2013, hvor vi begyndte i den lille ende af skalaen.

Siden år 2013 har vi vokset os større og tilbyder nu et markant sortiment, eftersom det er lykkedes os, at tiltrække flere og flere kendte såvel som ukendte brands til shoppen. Vi betragter os som værende i et lidt andet felt af indretning, end hvad du finder hos mange andre danske netbutikker. Vi lægger primært fokus på at opstøve produkter, som endnu ikke er at finde på det Danske marked, for ikke at nævne det Skandinaviske marked. Vi har selvfølgelig også brands som findes hos andre netbutikker eller endda i fysiske butikker, men som udgangspunkt vil du hos os finde noget, som ikke forhandles på hvert et gadehjørne eller netbutik.

Vi lægger dagligt et stort arbejde i det at finde nye produkter og leverandører, og har efterhånden fået opbygget et solidt og markant netværk af samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Derfor oprettes der jævnligt nye produkter som møbler og lamper, der er vores hovedfokus af produktgrupper. Du har dermed mulighed for at finde inspiration til din indretning af enten bolig eller have, eller måske endda til orangeriet - vi har det meste, og det vi ikke har nu, det kommer enten løbende eller kan skaffes. I og med, at vi har det store netværk som vi har, vil vi kunne skaffe næsten alt, herunder også møbler og lamper som du måske ikke forestillede dig, eksisterede. Vi har dog valgt at holde os lidt på afstand fra de mest gængse mærker, som er vidt udbredt i Danmark i forvejen, og vil derfor ikke være de ideelle at spørge om hjælp til at fremskaffe sådanne varer - det er der andre Danske butikker som gør bedre end os.

Hos Lepong.dk går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du kun et stærkt begrænset udvalg af hvad man kan kalde discountvarer. Der findes andre forhandlere på det Danske marked, som sælger disse varer meget bedre end vi kan. Vi giver samtidig ikke vores repræsenterede varer mange chancer, og skulle en bestemt vare vise sig at modtage reklamationer 3 - 4 gange indenfor kort tid, så trækkes varen ud af vores sortiment. Vores kunder skal modtage en god kvalitet og være glade for købet, uanset det er et sofabord til kr. 800 eller en sofa til kr. 30.000.

Vi gør samtidig en stor dyd ud af, at alle varer er produceret efter gældende Danske love inden for miljøvenlige materialer. Vores produkter i træ er eksempelvis alle fra FSC certificerede producenter og leverandører, og du er derfor som kunde, sikker på at træet er skovet på lovmæssig gældende vis.

Fordele som du har ved at handle hos Lepong.dk:

- Da vi kun er online og ikke kan tilbyde, at varerne kan beses i et showroom eller i en fysisk butik inden køb og modtagelse, tilbyder vi 14 dages fuld returret som selvfølgelig er gældende fra den dato, hvor du som kunde modtager din ordre.

- Skulle du ønske at returnere en vare, eksempelvis et større møbel, så kontakt eventuelt os omkring returløsninger, da vi kan være behjælpelige her. Det vil dog kræve, at den originale emballage er i behold, samt eventuelt palle, for at vores fragtløsning til retur kan anvendes. Vi dækker dog ikke returomkostningerne, men kan tilbyde lavere fragtpriser end du som privatkunde ofte selv kan opnå hos fragtfirmaer. Det vil samtidig være nødvendigt, at pallen kan afhentes i gadeplan, og kan tilgås med en palleløfter (græs, grus og meget ujævne overflader er kan ikke tilgås).

- Er du indretningsarkitekt eller dekoratør af restauranter, caféer eller offentlige bygninger, så vil vi også kunne være behjælpelig her. Vi kan desværre ikke tilbyde at hjælpe med at sætte hylderne op på væggen, eller at lægge gulvtæppet på gulvet, men via vores meget store netværk, kan vi hjælpe med mange typer af møbler og belysning. Vores kontakter er baseret både i Danmark, øvrige Europa samt USA og Østen. Vi tør dermed godt at sige, at vi kan skaffe nærmest ALT! Vi har tidligere leveret møbler og lamper til både hoteller, restauranter og caféer.

- Vi har billig fragt og tilbyder levering fra kun kr. 29,-. (Fragtpriser).

- Vi har samtidig gratis levering ved køb over kr. 798,00, så ved køb herover, er dine fragtomkostninger for modtagelse, kr. 0.

- Vi anvender en sikker og godkendt betalingsløsning, således du er sikret, at alt omkring betalingen er efter gældende dansk lovgivning via en SSL forbindelse/3D Secure.

- Vi tilbyder også gerne at sende dine varer til både Færøerne, GrønlandSverige og Norge. Til disse områder kan vi dog ikke tilbyde gratis levering, og vi anmoder om, at du kontakter os via mail@lepong.dk med information om adresse og hvilken eller hvilke varer du er interesseret i. Vi vil herefter indhente den laveste fragtpris som muligt. Vi fakturerer endvidere heller ikke et højere beløb, end det vi får oplyst, og din fragtpris til disse områder, vil derfor være 1 til 1. Vi kan også sende varer til resten af verden, men må dog gøre opmærksom på, at fragtpriserne er signifikant højere.

- Ved henvendelser, får du ALTID svar indenfor 24 timer på arbejdsdage, og ofte også henover weekender og på helligdage. Skulle du ikke have hørt tilbage fra os på en henvendelse, inden for de 24 timer, vil vi i første omgang altid anbefale dig at tjekke din mail under uønskede mails eller i dit spamfilter. Vores svar vil som oftest ligge der hvis ikke det er endt i den korrekte indbakke. Mangler du stadig svaret og det ikke er modtaget i nogle mapper, så kontakt os endelig på mail@lepong.dk, da det betyder meget for os, at vores eksisterende såvel som potentielle kunder, bliver hørt og får svar hurtigst muligt. Husk dog, at anvender du vores kontaktformular, så klik på knappen "Send", efter at have skrevet din henvendelse, da vi ellers ikke modtager din besked. Du kan alternativt også kontakte os på tlf. 21 64 04 58 alle hverdage mellem kl. 14 og 18. Ringer du udenfor dette tidsrum, kan vi ikke garantere at opkaldet besvares, og læg derfor gerne en besked, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til eller om os, til en ordre, til et produkt eller i forbindelse med andet der omhandler Lepong.dk, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os - vi sidder her for netop dig.

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet for at sammenligne.